International    
/   ?      
                      
TOP 10 BG
    ... 
    - ... 
    ... 
     
    .. 
    .. 
     
    -  
НОВИНИ
    ! 
   Placido Domingo  
   Hollywood ... 
     
    ... 
   " "  
     
    ... 
   Hollywood ... 
   10 ... 
...

Уважаеми клиенти,

Ticketportal в изпълнение на задълженията си като администратор на лични данни във връзка с Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 г. Ви предоставя информация относно обработването на Ваши лични данни.

За маркетинговите си цели Ticketportal събира следните Ваши лични данни:

 • Име

 • E-mail

 • Телефон

 • Адрес

Вие предоставяте тези данни чрез регистрация в платформата на Ticketportal. Ние ще ги използваме, за да Ви информираме за новостите в културния живот, за предстоящи концерти и културни прояви, за връзка с Вас във връзка с доставка и информация закупени билети, отложени и отменени събития, за които сте закупили билети, както и за актуални ценови предложения и др.

За да ви бъдем най-полезни, нашият сайт използва „бисквитки“. Те ни помагат да разберем взаимодействието ви със сайта (например информират ни за посещаваните рубрики, прекараното време в сайта, както и за всякакви възникнали проблеми, включително съобщения за грешки). Използваме тази информация и за да подобряваме ефективността на уеб сайта ни.

Ticketportal предприема необходимите технически и организационни мерки, за да защити данните Ви от случайно или незаконно унищожаване, или от случайна загуба, от неправомерен достъп, изменение или разпространение, както и от други незаконни форми на обработване. Тези мерки включват:

 • Политика и процедури за защита на личните данни;

 • Защитени операционни среди;

 • Процедури за криптиране в някои области.

Ticketportal уважава Вашите права:

 1. Право на оттегляне – можете да оттеглите съгласието си по всяко време занапред, без да посочвате причини. За целта е достатъчно да изпратите имейл до info@ticketportal.bg или да се свържете с нас на тел. +359 2 851 05 54

 2. Право на корекция - Ако считате, че Вашите данни не са правилни, можете по всяко време да поискате от нас да ги коригираме.

 3. Право на изтриване и блокиране – имате право на изтриване и блокиране на данните, които съхраняваме.

 4. Право на преносимост на данните (от 25.05.2018 г.) - ако изискате от нас Вашите лични данни, ние ще предадем или прехвърлим данните на Вас или друг администратор в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат. Ще извършим пряко прехвърляне на данните, само ако това е технически осъществимо.

 5. Право на възражение - имате право по всяко време и без да посочвате причини да възразите срещу обработката на данни за маркетингови цели.

 6. Право на жалба - при оплаквания се обърнете към длъжностното лице по защита на личните данни. Освен това имате право да подадете жалба срещу обработката на Вашите лични данни пред компетентния контролен орган, ако считате, че са нарушени Вашите права за защита на личните данни.

E-mail:
:
   
:0
:0,00 BGN
method of payment

  ?         HOMEticket  
© Copyright 2001-2024 Ticketportal SK, s.r.o. All rights reserved. Version 9.03
WebDesign, Web & SEO : DeNAX