International    
За нас/Контакт   Как да започнем?   Места за продажба   Нови събития   Търсене
   Театър    Музика    Спорт    Клуб    Шоу   
TOP 10 BG
   LORD OF THE DANCE 
   Мръсни Приказки .. 
   Фондацията ... 
   Zucchero Live in  
   ДУЕТ РИТОН - ... 
   Zucchero Live in  
   Мръсни Приказки .. 
   АКАДЕМИЯ ДИАНА ... 
   Виж сега, моето .. 
ПРОГРАМА НА СЪБИТИЯТА
НОВИНИ
   ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ! 
   Placido Domingo с  
   Hollywood ... 
   НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ  
   Преслава и Теа ... 
   "МРЪСНОТО КОПЕЛЕ"  
   НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ  
   Концертът на ... 
   Hollywood ... 
   10 години ... 
... повече

Как да резервирате билети през Тикетпортал?

1) Регистрация

в сайта www.ticketportal.bg натиснете върху надписа РЕГИСТРИРАЙ СЕ Попълнете всички полета - име и фамилия, адрес, телефон за връзка или е-mail, така ще можем да се свържем с Вас в събитие на отмяна или промяна на събития. След като попълните всички полета, Вие едновременно се регистрирате и вписвате в системата.

2) Резервация на билети

Необходимо е да имате инсталиран plug-in Flash за да можете да виждате свободните места в залата. В събитие, че нямате такъв, преди да отворите залата ще се появи съобщение, което ще ви поиска разрешение да изтеглите и инсталирате Flash plug-in за Вашия Интернет браузър. Ако, отваряйки залата, не виждате нито нея, нито съобщение за инсталиране на Flash plug-in, свържете се с Вашия доставчик – най-вероятно опцията да теглите какъвто и да е plug-in за Вашия Интернет браузър, е заключена.

a.
След като се впишете, изберете събитие и кликнете на дата и час, в който желаете да отидете. Ако няма билети за представлението, линкът не е активен. В противен събитие, ако има билети за събитието, ще се появи:
  • Ако за избраното от Вас събитие има билети, които са в продажба, ще се появи скица на залата, в която можете да разгледате свободните места и да маркирате желаните от Вас. Можете да изберете място като натиснете върху него. Местата, които не позволяват да се натиска върху тях, не са налични или са вече закупени от друг потребител. След като изберете места, натиснете върху бутона „Резервирай/Купи“. От този момент нататък, местата са готови за резервация.


  • Има събития (концерти и т.н.., които пускат определен брой седящи или правостоящи места без номера. В такъв събитие е достатъчно да напишете броя на местата, които искате да закупите, и да натиснете върху бутона Резервирай/Купи. От този момент нататък местата са готови за резервация.

b.
След като изберете билети и преминете към резервация или покупка на билети, Ви се появява форма с избраните от вас билети, със съответните им места, единична и обща цена, начин на плащане (с карта, по банков път, или в някой от магазините, продаващи билети на Тикетпортал.. Огледайте цялата информация във формата и потвърдете резервацията си, натискайки бутона “Резервирай” и резервацията Ви е направена успешно.
c.
Сега вече вашите билети са резервирани. Вие получавате номер, с който да удостоверите и получите билетите си в някой от магазините от списъка на Тикетпортал. В събитие, че не сте получили номер на резервацията си, то или не сте завършили процеса до края, или резервацията не е валидна.
d.
По е-майл трябва да получите номера на вашата резервация, както и списък с магазините, в които можете да платите и вземете своите билети.

3) Плащане с карта

В събитие, че ще платите с карта, моля посочете начина, по който желаете да получите билетите си (лично, по пощата).
Натиснете върху бутона „Плащане с карта“. Ще бъдете прехвърлени към страницата, където да попълните необходимата информация за извършване на плащането Ви: номер на картата, валидност до: месец/година.
След като сте извършили плащането трябва отново да отидете на www.ticketportal.bg като натиснете върху “Обратно към страницата на търговеца”. След като се върнете на нашата страница, ще Ви бъде генериран променлив символ и ще бъдете помолени да въведете код за сертификация. С тази информация Вие можете да получите Вашите билети в някой от магазините или офиса на Тикетпортал и за това е необходимо да ги запомните или запишете. В събитие, че изберете да получите билетите си по пощата, това не се отнася за вас.

4) Списък на Вашите резервациите

Ще намерите списък с Вашите резервации след като се впишете в системата посредством име и парола и натиснете върху „Вашите резервации“ в дясната колона под потребителското Ви име.
Имате възможност да отмените Вашите резервации в събитие, че все още не са платени или взети. Може да се ориентирате по-добре дали вече сте заплатили дадена резервация като погледнете в колона „Платено“ - обозначават се с „да“ или „не“.
Можете да откажете цяла резервация (всички билети, които сте маркирали в началото, не само един билет). За да откажете резервация, натиснете в колоната „Откажете“ в квадратчето срещу резервацията за отмяна и после натиснете бутона „Откажи маркирането“. Можете да отмените всички не платени резервации маркирайки ги и натискайки бутона „Откажи маркирането“.

5) Актуализиране на личните Ви данни, въведени по време на регистрацията Ви

Веднъж регистрирали се, вие можете да промените личните си данни по всяко време, вписвайки се в системата ни и натискайки върху бутона „Промяна на данните“ в дясно. Също така, можете да смените и паролата си.

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ
E-mail:
парола:
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ
Забравих си паролата
   КОШНИЦА
Брой:0
Сума:0,00 BGN
ПЛАТЕТЕ ТУК
method of payment

За нас   Как да започнем?   Места за продажба   Нови събития   Търсене   HOMEticket   Защита на личните данни
Търговски условия
© Copyright 2001-2024 Ticketportal SK, s.r.o. All rights reserved. Version 9.03
WebDesign, Web & SEO : DeNAX