International    
About us/Contact   How to start?   Selling places   New events   Searching
   Theatre    Music     Musical     Festival    Sport    Club   
TOP 10 BG
   Никос Вертис I ... 
   10 ГОДИНИ ... 
   БАЛЕТ ТОДЕС ... 
   Фондацията - ... 
   TEST / ТЕСТ 
   Маргаритка 
   И заживели ... 
   Алиса в ... 
   Мръсни приказки в  
   Al Bano and ... 
CALANDER OF EVENTS
NEWS
   EUROVOLLEY 2015 
   Ladi 6 Live + ... 
   DANNY BYRD – ... 
   ВЛЮБЕНА В ЖИВОТА 
   ЗАЕДНО ЗА ДЕЦАТА ... 
   TATTOO FEST SOFIA  
...
МУЗИКА   
Al Bano and Romina Power
Скъпи приятели, безкрайно търпеливи и лоялни фенове, и (справедливо) гневни критици, 30 години правим музикални събития в България, но този безспорно е концертът с... най-голямата доза малшанс и то – в последователни години! След отлагането заради КОВИД пандемията сега... Ромина Пауър се нарани в случаен инцидент, налагащ операция на крака и няколко месеца не може да пътува. Това притесни не само нас, но и мениджмънта им, и самите артисти. Ал Бано дори беше готов да предложи свой солов концерт, само за да не разочарова отново чакащите фенове, но разумното решение беше да запазим оригиналния формат на шоуто и чара на двамата като уникален дует, преминал през шеметен възход и тежка лична драма.
Може би за хиляден път казваме, че отлагания на концерти НИКОГА не стават по желание или каприз на промоутъра („вие го отлагате...“), а ВИНАГИ по независещи от него, външни обстоятелства. Логично идва въпросът с връщането на билетите. Около месец преди концерта (когато се отблокира финалната част от депозита)връщането на билета може да се направи при конкретния дистрибутор, или като ни пишете на sme@sme.bg. Искаме все пак да знаете, че парите НЕ СТОЯТ в някаква наша спестовна сметка, трупайки „огромна лихва“ (която в момента в България е... отрицателна), а са преведени авансово на артиста, което става – особено след Ковид-19 кризата – все по-желязна практика в шоубизнеса. Артистът ВРЪЩА парите напълно и веднага само ако концертът/турнето се ОТМЕНЯ – както например беше с „Кис“. Отлагането де юре не е „отменяне“.
На 8 ноември всички, които имаме философска настройка към изненадите на живота, просто... ще се насладим в пълна степен на онази мощна магия, която излъчва италианската музика. Защото Ал Бано ни обеща, че двамата с Ромина ще възнаградят публиката по единствения начин, по който могат - като оставят сърцата си на сцената в София.
А когато един италиански мъж даде своята дума – това значи много.

Bookmark and Share
НДК зала 1, СОФИЯ
Date of venue
   November 2022
TICKETS: 08.11.22 20:00 (Tue)

LOG IN
e-mail:
Password:
REGISTER NOW
I forgot my password
   BASKET
Number:0
Amount:0,00 BGN
YOU CAN PAY HERE
method of payment

About us   How to start?   Selling places   New events   Searching   HOMEticket   GDPR
Terms of using website www.ticketportal.sk
© Copyright 2001-2022 Ticketportal SK, s.r.o. All rights reserved. Version 9.03
WebDesign, Web & SEO : DeNAX