International    
/   ?      
                      
TOP 10 BG
    - ... 
    ... 
     
     
    
    , ... 
     
    ... 
     
    .. 
НОВИНИ
    ! 
   Placido Domingo  
   Hollywood ... 
     
    ... 
   " "  
     
    ... 
   Hollywood ... 
   10 ... 
...
NEWS   
   Tori Amos в България по покана на EventEase!
   06.03.2014 15:14:27  

 Нежната представителка на алтернативния рок Тори Еймъс за първи път в България по покана на EventEase.


Определяната за един от 5-те най-добри изпълнители на живо в света ще свири в Зала 1 на НДК на 20 юни


Една от най-открояващите се съвременни лайв изпълнителки, почти родена на сцената - Тори Еймъс идва у нас, за да представи предстоящия си студиен албум: Unrepentant Geraldines.
На 20 юни 2014 г. в Зала 1 на НДК американската легенда ще докаже, че определението на списание Rolling Stones един от 5-те най-добри изпълнители на живо в света не е случайно.

Завършена жена и артист, американката - певица, текстописка, пианистка и композиторка заслужено е многократно номинирана за наградите на Grammy и MTV за хитове като Crucify, Cornflake Girl, Silent All These Years, God, Caught a Lite Sneeze, Spark , А Sorta Fairytale и много други.

За над 20-годишната си кариера Тори Еймъс може да се похвали с безброй професионални музикални проекти, 13 студийни албума, над 12 милиона продадени копия, 13 световни турнета, над 1000 уникални концерта и не на последно мясо - създаден собствен музикален лейбъл: Transmission Galactic - постижения, които по-скоро я сближават с публика, отколкото я издигнат в измислените небеса на славата.


Тори Еймъс е от малкото алтърнатив рок артисти, ползващи пиано като основен инструмент. Именно благодарение на умелото и изкушаващо преплитане на звука на пианото със своя глас, Тори създава уникални акустик кавъри на паметни рок парчета като Smells like Teen Spirit на Nirvana, Karma Police на Radiohead, Losing My Religion на R.E.M и др.


Гостуването на магичната музикантка в София е по покана на EventEase и е част от европейското й турне, което ще представи 14-стия й самостоятелен албум Unrepentant Geraldines, очакван на 12-ти май тази година, и ще премине през Ирландия, Англия, Франция, Германия, Белгия, Швейцария, Холандия, Русия, Румъния и др.

С помощта на своето пиано Тори деликатно забърква алтернативен рок с класически и фолклор мелодии - музика, която не можем да опишем на хартия. Единственият начин е да я чуете.. и то на живо: София, 20 юни /петък/, начало 19.30!


Билетите за дебютния концерта на Тори Еймъс в София са в продажба в мрежата на Ticketpоrtal.bg

E-mail:
:
   
:0
:0,00 BGN
method of payment

  ?         HOMEticket  
© Copyright 2001-2024 Ticketportal SK, s.r.o. All rights reserved. Version 9.03
WebDesign, Web & SEO : DeNAX