International     
About us/Contact   How to start?   Selling places   New events   Searching
   Theatre    Music     Musical     Festival    Sport    Club   
TOP 10 BG
   Никос Вертис I ... 
   10 ГОДИНИ ... 
   Мариус 50 - ... 
   БАЛЕТ ТОДЕС ... 
   HILLS OF ROCK 
   Al Bano and ... 
   75 ГОДИНИ ... 
   НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ  
   МРЪСНИ ПРИКАЗКИ В  
   ТРЕТИЯТ ЛЪЧ - ... 
CALANDER OF EVENTS
NEWS
   EUROVOLLEY 2015 
   Ladi 6 Live + ... 
   DANNY BYRD – ... 
   ВЛЮБЕНА В ЖИВОТА 
   ЗАЕДНО ЗА ДЕЦАТА ... 
   TATTOO FEST SOFIA  
...
  Пощенска кутия за приказки
Пощенска кутия за приказки
Приятели,
Пандемията наложи отмяна на всички предстоящи четения на Пощенска кутия за приказки. Предвид динамичната ситуация, не можем да планираме нови дати за отменените събития. Тези от вас, които имат закупен билет за "Страшно мръсни приказки" или премиерата на "Лейди Гергана 2" могат да получат парите си обратно до края на 2020 г. като се свържат с партньорите ни от ticketportal.bg на info@ticketportal.bg
В продажба остава само юбилейното ни събитие "10 години Пощенска кутия за приказки", за което билетите ви ще важат. Всички други можете да върнете до 31.12.2020 г., след което вече няма да имате тази възможност и те няма да важат за нови дати.
Бъдете здрави! 🍀


🌷 Литературният проект стартира през 2010 г. Всеки месец любители на късия разказ изпращат писма по зададена тема. Десет от историите се селектират и прочитат на живо. С текст може да участва всеки, като единственото изискване към авторите е да се вместят в три страници. Избраните произведения се прочитат от популярни личности — журналисти, писатели, музиканти, артисти и др.
"Пощенска кутия за приказки" е едно от онези явления, които в голяма степен доказват, че по нашите географски ширини все още има хора, които се интересуват от културни мероприятия. Всеки месец Sofia Live Club буквално се пука по шевовете и събира на сцената си по десет от най-популярните личности в шоубизнеса. Ама от онези, които харесвате. Не от другите, които като ги видите и си казвате "Оф, пак ли тези?"
Всички те се събират, за да четат кратки разкази, които ще ви разсмеят, разчувстват, понякога дори и разплачат, защото всъщност те четат вашите разкази. Вдъхват живот на вашите истории, преживявания и въображение. Освен това спонсорите винаги дават интересни подаръци на любимите автори на публиката.
Може да ви звучи като нещо, зад което стои цяла една армия от организатори, но в действителност зад идеята и реализацията й в голяма степен е предимно Гери Турийска. А коя е тя? Щастливо омъжена млада майка, която пише, пее и умее да прави пица.

Bookmark and Share
06.05.2021 19:00 (Thu )Пощенска кутия за приказки - ГОШО
Sofia Live Club, СОФИЯ Компанията
10.06.2021 20:00 (Thu )МРЪСНИ ПРИКАЗКИ В ПЛОВДИВ 18+
Лятно кино Орфей, Пловдив Компанията
01.10.2021 20:00 (Fri)10 ГОДИНИ ПОЩЕНСКА КУТИЯ ЗА ПРИКАЗКИ
НДК зала 1, СОФИЯ Компанията
LOG IN
e-mail:
Password:
REGISTER NOW
I forgot my password
   BASKET
Number:0
Amount:0,00 BGN
YOU CAN PAY HERE
method of payment

About us   How to start?   Selling places   New events   Searching   HOMEticket   GDPR
Terms of using website www.ticketportal.sk
© Copyright 2001-2021 Ticketportal SK, s.r.o. All rights reserved. Version 9.03
WebDesign, Web & SEO : DeNAX