International    
/   ?      
                      
TOP 10 BG
   LORD OF THE DANCE 
    - ... 
   Placido Domingo 
    ... 
    :  
   Zucchero Live in  
    - ... 
   Zucchero Live in  
НОВИНИ
   Placido Domingo  
   Hollywood ... 
     
    ... 
   " "  
     
    ... 
   Hollywood ... 
   10 ... 
    .. 
...
NEWS   
   BASS ROMANCE ft. PHAELEH + DUB PHIZIX + MC STRATEGY
   27.08.2013 16:32:45  

 EventEase + Club Horizon present BASS ROMANCE ft. PHAELEH /Bristol, UK/

Внимание: Събитието е за лица навършили 18 години! Моля, носете лични карти.

Мат Престон, по-известен като Фелла (Phaeleh) е многопластов музикант, изградил през годините собствен стил, който трудно може да бъде дефиниран. Мулти-инструменталистът, продуцент и Dj съчетава в музиката си микс от даунтемпо, дъбстеп, герйдж и хаус звучене, коeто му носи прогресивна популярност през последните няколко години.
На 1 Юли 2013 излезе дългочакания му нов албум Tides, с който затвърждава позииците си на един от най-заинтригуващите и неопределими музикални продуценти на Бристол, а критиката смело го определя като достоен последовател на Massive Atack и Portishead

Facebook - http://www.facebook.com/Phaeleh

Soundcloud - http://soundcloud.com/phaeleh

Youtube http://www.youtube.com/phaelehtv

 

DUB PHIZIX /Exit records, Manchester, UK/

С повече от 10 годишна музикална кариера, Дъб Физикс (Dub Phizix) е създател на нов стил в Drum & Bass музиката, съчетаваща елементи от всички части на света.Само за една година, той обикаля цялата планета, за да пренесе завладяващото си специфично звучене във всичките 6 континента. 2013 започва с друг запомнящ се сингъл, записан за Екзит Рекърдс, а именно Im a Creator. Със сетовете му изпълнени с чисто нови, ексклузивни соло продукции, Дъб Физикс е навлязъл в най-дълбоките ДръмнБас дълбини, които предстоят да бъдат разкрити пред мнгообройната му публика в България !

Facebook: http://www.facebook.com/dubphizix

Soundcloud: https://soundcloud.com/dubphizix

Youtube: http://www.youtube.com/user/dubphizixtv

Website: http://www.dubphizix.com/

 

MC STRATEGY /Broke'n English, Mancheser, UK/

MC Strategy, част от рап крю-то Broken'£nglish заедно с DRS, е безспорно един от водещите играчи на Британската хип-хоп сцената. Изпълнявал заедно с едни от най-големите артисти небезизвестнтие ви Wu- Tang Clan, Snoop Dogg, Busta Rhymes и много други, той отдавна е всепризнат като един от най-успешните рапери, излезли от Великобритания. Способността му да рапира он да спот, наравно с който и да е фриистайлър по света, го прави една от най-умелите бързи усти на сцената. На 1ви ноември ще имате възможността да чуете наживо парчето Marka, една от най-популярните му колаборации с Dub Phizix, която е пряко отражение на специфичния почерк и на двамата артисти.

Facebook: https://www.facebook.com/MCStrategy

website: http://www.estaterecordings.com/


Билети "Ранно Пиле" 15/20лв ограничен брой и само в магазини Яко /Граф Игнатиев 43 - в безистена до Subway на Попа/ и магзин RUSH /ул. Раковска 156/ или резервирай на тел. 0886 33 33 67.

Онлайн и стандартни билети в мрежата на Ticketportal.bg / Офис 1, Booktrading, НДКи др./

Мястото на събитието е клуб Mixtape 5, a вратите отварят в 22.30. Очаквайте скоро още информация за предстоящот събитие от екипа на EventEase и Club Horizon !

https://www.facebook.com/events/695370817159029/

E-mail:
:
   
:0
:0,00 BGN
method of payment

  ?         HOMEticket  
© Copyright 2001-2024 Ticketportal SK, s.r.o. All rights reserved. Version 9.03
WebDesign, Web & SEO : DeNAX