International    
За нас/Контакт   Как да започнем?   Места за продажба   Нови събития   Търсене
   Театър    Музика    Спорт    Клуб    Шоу   
TOP 10 BG
   LORD OF THE DANCE 
   ДУЕТ РИТОН - ... 
   Фондацията ... 
   Мръсни приказки:  
   Zucchero Live in  
   ДУЕТ РИТОН - ... 
   Zucchero Live in  
   #НИКИГОВОРИ за ... 
   Комбиниран билет 
ПРОГРАМА НА СЪБИТИЯТА
НОВИНИ
   Placido Domingo с  
   Hollywood ... 
   НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ  
   Преслава и Теа ... 
   "МРЪСНОТО КОПЕЛЕ"  
   НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ  
   Концертът на ... 
   Hollywood ... 
   10 години ... 
   Концертът на Ал .. 
... повече
NEWS   
   ЕКСКЛУЗИВНО – Мариан Вълев се завръща на театрална сцена след 20 години!
   16.10.2013 9:29:41  

След 20 годишно отсъствие от театралната сцена, Мариан Вълев ударно се завръща в театър „София“ с постановката „ВИП“, продуциран от АРТИШОК.  Прави го така, както умее единствено той – хитово и зверски любопитно. Моноспектакълът „ВИП“  е по текст на нашумелия и вече утвърден автор Ерик Богосян. Оригиналното заглавие на пиесата е - “Wake Up and Smell the Coffee”. До сега моноспектакълът се играе под огромен интерес  на световните сцени, но както се досещате - Мариан Вълев му придава онази емоционалност и неподправен стил, заради която го обичаме.

С продуцирането на моноспектакъла се заема най-успешната театрална продуцентска къща у нас АРТИШОК, която  продуцира едни от най-големите имена в театралното изкуство като  Камен Донев, Мариус Куркински, Мая Новоселска, Захарий Бахаров, Асен Блатечки, Калин Врачански, Владимир Карамазов,  Юлиан Вергов и много други.

„ВИП“ комбинира стихийния талант на Мариан Вълев и драматургията на Ерик Богосян по-възможно най-сполучливия начин.  Най-любопитното е, че за първи път в кариерата си Мариан Вълев участва в моноспектакъл. Актьорът се изправя сам на сцената и приканва публиката да се впусне в приключението, на което го отвежда гениалния текст. Именно на Ерик Богосян дължим шедьовъра „Секс, наркотици и рокенрол“, който се играе пред препълнени зали по света и у нас в продължение на десетки години. Във „ВИП“ -  комедията и драматичните прозрения се редуват, сместват  и доизграждат. Измежду множеството  усмивки се прокрадват сериозни изводи и проблеми, за които всеки от нас е търсил изход. Прозренията за човешката природа са поднесени в стила на Вълев, подправени с преливащото чувство за хумор на Богосян. След „ВИП“,  катарзисът не само на Мариан Вълев, но и на зрителя е гарантиран.

Актьорът вече спечели уважението, одобрението и най-вече сърцата на българите с разтърсващата си емоционална откровеност и дълбока съпричастност на сложните събития в родината. И то не само със силна човешка и гражданска позиция, но и с многопластовите герои,  в които се превъплъщава. Първо ни накара да потръпнем от ужас с образа на Синатра от „Лов на дребни хищници“. След което с лекота плени любовта на публиката с ролята на Куката в култовия сериал „Под прикритие“. И все пак той не е Куката от „Под Прикритие“, и Красавеца от „Граница“ не е, не и Синатра от „Лов на дребни хищници“ – той е Мариан Вълев и ви кани на първия моноспектакъл в кариерата си.

Премиерата е на „ВИП“ ще се състои на 10 ноември в театър „София“. Останалите дати за моноспектакъла са 11-ти, 17-ти и 27-ми  ноември. От продуцентска къща АРТИШОК  информират, че билети може вече да откриете на касата в театър „София“ и в сайта ticketportal.bg

 

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ
E-mail:
парола:
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ
Забравих си паролата
   КОШНИЦА
Брой:0
Сума:0,00 BGN
ПЛАТЕТЕ ТУК
method of payment

За нас   Как да започнем?   Места за продажба   Нови събития   Търсене   HOMEticket   Защита на личните данни
Търговски условия
© Copyright 2001-2024 Ticketportal SK, s.r.o. All rights reserved. Version 9.03
WebDesign, Web & SEO : DeNAX