International    
/   ?      
                      
TOP 10 BG
    ... 
    - ... 
    ... 
     
    .. 
    .. 
     
    -  
НОВИНИ
    ! 
   Placido Domingo  
   Hollywood ... 
     
    ... 
   " "  
     
    ... 
   Hollywood ... 
   10 ... 
...
NEWS   
   BEBE и във Варна!
   11.07.2014 12:06:45  

Испанската звезда BEBE с втори концерт на морето!


Поради огромния интерес към концерта на испанската певица BEBE на 08-ми август, на плажа на Bash Bar - къмпинг Градина, организаторите от BOK Entertainment решиха да насрочат втора дата още на следващия ден 09-ти август в клуб Cachaa гр. Варна.
След като първият й концерт в София през 2013-та бе разпродаден за само за седмица, а билетите за събитието на 08-ми август също се продават много бързо, екстравагантната изпълнителка се съгласи да направи втори концерт, също част от High Summer 2014, този път във Варна.
Самата BEBE с голяма радост споделя, че няма търпение да се срещне отново с феновете си в България и е изключително щастлива, че те не спират да демонстрира голямата си любов и интерес към нея и нейната музика.
Напомняме, че събитието на плажа на къмпинг Градина ще е двудневно и на 07-ми август, с масивен лайв бенд зад гърба си, на сцената ще се качат Ъпсурт Live Band, Bobo & The Gang, Jahmmi Youth, Qvkata DLG, Atila, Chibook и още много други горещи имена от хип-хопа.
Билети за събитията ще могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketportal и на касите в партньорските мрежи.
Промоционалната цена на билета за концерта на BEBE във Варна - 09 август, част от High Summer 2014 е 30 лв. Количествата са ограничени.


Организатор: BOK Entertainment

E-mail:
:
   
:0
:0,00 BGN
method of payment

  ?         HOMEticket  
© Copyright 2001-2024 Ticketportal SK, s.r.o. All rights reserved. Version 9.03
WebDesign, Web & SEO : DeNAX